Wallpaper Liverpool PERCUMA

Salam. Terima kasih sudi singgah kat blog ni. Kepada yang belum LIKE, kalau korang suka apa yang ada kat page PERCUMA ni, korang LIKE la Laman FB untuk blog ni ye. Senang nak dapat update sebab apa2 design yang akan datang dikemaskini di Laman FB dulu baru di sini.

1. Wallpaper Liverpool untuk HomeScreen : Berdasarkan corak pada Home Kit 2013-2014

Screenshot Wallpaper Home Kit

Iphone 5 (640×1136)
Merah – DOWNLOAD
Hitam – DOWNLOAD

Iphone 4 (640×960)
Merah – DOWNLOAD
Hitam – DOWNLOAD

Galaxy S4 (1080×1920)
Merah – DOWNLOAD
Hitam – DOWNLOAD

Galaxy Note 2 (720×1280)
Merah – DOWNLOAD
Hitam – DOWNLOAD

2. Wallpaper Liverpool untuk Lockscreen : Testimonial Steven Gerrard

704773_521956007859907_1060057850_o

Samsung Galaxy note 2 (720×1280) : DOWNLOAD

*Ada beza wallpaper dalam screenshot ni dengan yang final. Korang perasan tak?

3. Desktop Wallpaper 1920×1080

Black SC Red SC

Merah : DOWNLOAD
Hitam : DOWNLOAD

8 thoughts on “Wallpaper Liverpool PERCUMA

  1. mohon tuan blog redderscreepers supaya diadakan juga wallpaper2 utk smart phone diatas kepada wallpaper PC version.
    style juga wallpaper gerrard testimonial tu berbackground kan warna hitam, matching dgn goal font tu

    • InsyaAllah. Akan diusahakan. Mungkin buat yang semua sekali pastu ada untuk bulanan punya ke camne. Tgk la😉

Tinggalkan komen

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s