T-Shirt

Tshirt ads

KENAPA AKU JUAL BAJU

Tujuan aku buat jualan ni untuk aku beli beberapa barang keperluan untuk buat rakaman video untuk blog ni. Kalau ada rezeki boleh aku teruskan niat aku nak buat review semua tempat live viewing Liverpool nanti😉

TARIKH TUTUP TEMPAHAN

15 Mei 2015 / 50 tempahan. Yang mana sampai dulu.

SAIZ BAJU

Saiz baju ni dalam Inci. Aku cadang korang pegi ukur baju di badan sendiri..hehe. Sebab model dalam gambar ni pakai satu saiz bawah saiz normal diorang. Aku yang besar pon muat pakai XL. So, pegi ukur kalau takmau sempit atau besar sangat.

male-size

a b
S 18 28
M 20 29
L 22 30
XL 24 31

CARA UNTUK TEMPAH

1. Buat bayaran ke akaun Maybank aku, Dzul Fadli Akmal 1120-5414-6528. Untuk online transfer, Emel aku redderscreepers@yahoo.com
2. Isi borang dibawah dengan lengkap dan amanah


3. Hantar bukti pembelian ke

Emel redderscreepers@yahoo.com ATAU
Whatsapp ke Kosong Satu Enam 6609306

4. Goyang kaki tunggu baju siap dan sampai. Jangkaan masa 3 minggu dari tarikh tutup tempahan.

SNAPBACK

Topi yang cun dalam gambar atas ni dijual oleh Sam Muhsin. Boleh klik pegi FB dia dan tanya sendiri atau whatsapp dia kat 0166400277

One thought on “T-Shirt

Tinggalkan komen

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s