“PORT” LIVE VIEW

Salam dan selamat sejahtera. Hari ini, 26 September 2015 aku lancarkan page PORT LIVE VIEW LFC Malaysia ni dengan harapan untuk kumpulkan semua lokasi Live View di Malaysia. Tujuan aku buat page ni adalah untuk memudahkan semua orang rujuk lokasi setiap kali nak tengok Live View. Berikut adalah beberapa konsep yang aku akan cuba buat di page ni.

  • Lokasi mengikut negeri supaya mudah dicari
  • Beserta ruangan komen supaya maklumat baru atau ulasan dari pengunjung/pengusaha sendiri boleh dipaparkan
  • Akan disertakan dengan review aku sendiri, andainya aku ada masa dan kelapangan
  • Akan disertakan dengan (RC) dibelakang nama tempat, menandakan “Review Completed” untuk tempat yang aku dah pergi sendiri untuk live view.

PERHATIAN

  • “Port live view” yang aku senaraikan tak semestinya ada buat Live View besar-besaran setiap kali perlawanan. Anggap je kalau taktau nak pergi mana, ini “best bet” korang untuk tengok perlawanan Liverpool.
  • Sila lawat laman web, Facebook, Twitter atau Instagram setiap kedai yang ingin dikunjungi untuk maklumat lanjut.
  • Aku tak bertanggungjawab kalau korang pergi tapi kedai tutup

Klik salah satu negeri di bawah atau gunakan menu di sebelah kiri untuk capaian lebih pantas. (Menu di sebelah kiri untuk PC, sebelah kiri, atas untuk SMARTPHONE)

2 thoughts on ““PORT” LIVE VIEW

  1. Live viewing di Kota Kinabalu, Sabah.
    Boot room Sports Cafe.
    Boleh search dalam FB Page.
    Kelab Penyokong Liverpool FC Sabah,
    Group Kinabalu Reds

Tinggalkan komen

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s