Pembelian Kedua Brendan Rodgers


Salam dan selamat sejahtera. Memang terbaiklah. Hari yang aku rasa nak kemaskini blog ni la semua benda nak jadi kan? Padan muka aku sebab tangguh-tangguh. Tapi berbaloi kot kemaskini hari ni. Sebab akhirnya saga perpindahan Joe Allen berakhir. Perpindahan yang paling tak berjaya dibuat secara senyap aku rasa. Awal lagi dah kantoi nak beli. Aku risau harga akan jadi makin naik kalau kelab lain nak beli. Tapi nampaknya kesetiaan Allen pada BR memang tinggi. Tak macam orang tu. Aku rasa loya membaca semua maklumat yang ada di laman rasmi. Sebab banyak gila!

Kepada yang risau sebab banyak sangat pemain tengah. Aku rasa situasi Liverpool sekarang boleh kata macam Spain. Perlu banyak pemain tengah. Sebab depa yang akan sama-sama cuba merobek pertahanan. Lagipun, dalam sistem BR penyerang bertindak sebagai pelengkap segitiga serangan. Jadi perlu banyak pemain yang boleh bermain di bahagian tengah dan inside forward (pegi geledah balik cerita aku pasal strategi BR). Mungkin kita akan dapat menyaksikan Allen beraksi Ahad nanti menentang skuad Sami Hyypia. Lagenda menentang bakal lagenda😉 Harap ada lagi sorang dua pemain akan masuk. Tapi kalau tak ada pun pemain muda ada kan?

Sumber

Liverpool mengesahkan pembelian Joe Allen

Profil Joe Allen

Temuramah pertama Joe Allen

10 Fakta Joe Allen

Gambar (Aku rasa part ni yang korang klik terus nanti..hhehe)

Gambar pemeriksaan kesihatan

Gambar hari pertama Joe Allen

2 thoughts on “Pembelian Kedua Brendan Rodgers

Tinggalkan komen

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s