Khamis Tanpa Kata #3


2 thoughts on “Khamis Tanpa Kata #3

    • heheh…dah agak dah mesti susah orang nak paham…sebenarnya watak-watak kat bahagian bawah tu dari cerita Space Jam..dan salah satu soundtrack dalam cerita tu adalah “I believe I can fly”😉

      Carroll (yang tengah lari depa tangan tu) selalu kena kutuk musim ni. tapi bagi saya apa pun cara watak jahat (kat bawah tu) buat untuk halang dia, dia boleh berjaya kalau dia usaha lebih..dan kalau dia percaya pada diri dia..kalau dia percaya dia boleh terbang😉

      Sebenarnya macam dah lari topik. Patutnya wordless ni kena jelas supaya orang paham tanpa terangkan kan?..tapi dah jadi kena teka pulak..heheh..budak baru belajar…

Tinggalkan komen

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s