Pemain terkini dikaitkan dengan Liverpool : Pablo Hernandez, Pato dan Afellay?!!


Pablo Hernandez (Kredit gambar : Laman rasmi Valencia CF )

Profil dari Wiki

Salam dan selamat sejahtera. Semakin dekat dengan tarikh tutup perpindahan semakin banyak nama yang dikaitkan dengan Liverpool. Yang terbaru ialah Pablo Hernandez, pemain sayap Valencia. Dia merupakan pemain yang kian menyerlah di Valencia sejak pemergian Villa dan Silva. Liverpool telah dikaitkan dengan pemain ini sejak zaman Hodgson lagi (setahu aku). 

Khabar ini bermula dari Marca, akhbar yang berpusat di Madrid. Dan ini yang aku jumpa di insidefutbol. Seperti yang aku katakan sebelum ini, Mengikut goal.com Liverpool pernah dikaitkan dengannya pada 2010, ketika Roy Hodgson masih lagi pengurus Liverpool. Dan sekali lagi pada musim panas 2011 mengikut givemefootball. Jelas Liverpool pernah berminat dengan pemain ini, tetapi dia sekarang merupakan antara pemain penting bagi Valencia yang berada dikedudukan ke-3 dalam La Liga. Jadi bagi aku agak mustahil mereka akan melepaskan pemain ini melainkan mereka sendiri mendapatkan pemain untuk menggantikan tempatnya.

Aku juga ada dengar tentang khabar angin yang Pato dan Afellay akan menyertai Liverpool! Pato dan Afellay aku rasa tak perlu nak dikenalkan lagi. Jadi jika benar mereka ke Liverpool aku rasa itu perpindahan paling menarik sekali bagi Liverpool dan mungkin secara keseluruhannya untuk BPL. Apapun selagi belum ada berita rasmi kita layan je dulu khabar angin ye. Jangan lupa game pagi nanti 345. YNWA.

Sumber yang tidak tahu dari mana sumbernya mendapat sumber...huhu...

5 thoughts on “Pemain terkini dikaitkan dengan Liverpool : Pablo Hernandez, Pato dan Afellay?!!

  1. Kompem ke budget 15 je? Aku rasa diorang keluar duit dari poket sednri kot pasal nak Liverpool dapat masuk UCL…sebab untung kat diorang jugak…kalau tak rugi diorang…dahlah semua baru sign..Std Chartered…Warrior…line up atas tu aku pun tak berkenan…aku still nak Gerrard belakang striker…pastu 2 holding midfield….

Tinggalkan komen

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s