Musim BPL yang pelik


Tengok orang buat kartun macam best aku pon nak buat juga. Tapi kartun bodoh macam ni je la…kena belajar melukis balik kalau nak buat betul-betul. Tapi kan, musim ni memang pelik la. Lawan team hebat kemain lagi diorang. Lepas tu lawan sesama sendiri kalah pulak..adeh. Pelik kan?

2 thoughts on “Musim BPL yang pelik

    • Kenny tak habis beli player lagi sebenarnye nih…1 season cukup kalau team sedia ada dah ok…team yang dapat dari roy teruk gila kot….

Tinggalkan komen

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s