Download Liverpool vs Oldham Highlight [HF][FS][FSN]


Klik pada gambar untuk ke laman download!

Salam dan selamat sejahtera Com-Reds! Kepada yang belum tengok highlight FA Cup lagi boleh download kat sini. Yang tak puas tengok kat youtube pun boleh gak download lagi. Aku memang download setiap game punya highlight untuk disimpan. Ini bukan link aku sebab tu aku letak gambar dan linkkan ke page tu sahaja. Mungkin dapat membantu bagi yang tak ada masa nak mencari link download ni. YNWA.

Tinggalkan komen

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s