Liverpool 1-1 Blackburn


Aku kata dah! Penjaga gol yang datang ke Anfield secara automatiknya jadi hebat! Sedih~ Malam 26hb aku merayap2 sekitar Bangi mencari restoran yg pasang game Liverpool. Hampa. Last2 masa nak balik nampak restoran melayu yg bukak. Terus order makan. Agak hampa dengan game ni. Mula2 berharap 2nd half boleh skor banyak, tapi lepas adam skor own goal terus risau. Sebab Liverpool sekarang tak macam dulu. Comeback kings! Waktu hujung match banyak pel uang untuk menang. Aku dah ready untuk melompat dengan beberapa kerat penyokong yang lain. Tapi penjaga gol macam terlebih gula je save semua try. Akhirnya dengan hampa balik rumah pukul 1. Pukul 5 nak bangun untuk pergi KL, lapor diri kat Menara Tm. Lagi hampa bila tau MU menang lawan Wigan 5-0. Cepat la transfer window bukak. Team dah stabil dengan pemain yang dah berpengalaman dalam Bpl, cuma sekarang ‘spark’ tu tak ada. Harap ada berita gembira tahun baru ni. YNWA.

P/s – ni try post dari wordpress for nokia😉

Tinggalkan komen

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s