Pandangan sebelum match – Liverpool vs QPR


Salam semua, baru je dapat viewing guide dari Liverpool. untuk pengetahuan korang viewing guide ni antara keistimewaan yang korang akan dapat bila korang join International Membership..selain dari kotak, pen, pendrive, kad keahlian dan diskaun untuk barangan LFC..heheh…membership ni hadiah dari kakak aku untuk besday tahun ni. Ni antara benefits jadi International Membership.

Klik gambar

 I’m Hoping we face a keeper soon who has a nightmare and maybe throws one in for us – Kenny Dalglish

Ini quote je. Panjang lagi sebenarnya Kenny berhujah. tapi kongsi yang ni je la..sebab aku rasa takleh nak publish pon benda ni sebenarnya..heheh…selain daripada manager punya pesanan mesti ade skipper punya pesanan kan?

It was a very good performance against a very good side , who are currently top of the table and unbeaten in the league going in to this weekend” – Steven Gerrard

Dan mukasurat yang last sekali biasanya akan ada Stats attack. Mengandungi kedudukan kedua-dua team dalam BPL, head-to- head record dan trivia mengenai game ini. Yang ni lak Quote dari aku..heheh…

Sekiranya mereka bermain dengan semangat yang mereka tunjukkan ketika menang dengan Chelsea dan seri dengan Manchester City, kita takkan ada masalah…malah kita sepatutnya berada di tempat teratas liga sekarang – Dzul Fadli Akmal

Dan yang ni pulak aku tunjuk contoh head-to-head stat dari viewing guide ni…YNWA

Team comparison from International Membership Viewing Guide

Tinggalkan komen

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s